Wilujeng sumping di parusahaan urang

wartos

  • 24/12/19

    Pondok Description:

    YCYC Automotive Accessories Exhibition 2019

  • 29/11/17

    Pondok Description:

    2017 Shanghai Frankfurt International Aut ...

  • 29/06/17

    Pondok Description:

    2017 CIAAF Zhengzhou Pameran of Yi Che ...

  • 14/03/17

    Pondok Description:

    2017 Spring Impor na Ékspor Canton Fair

  • 14/03/16

    Pondok Description:

    2016 Canton Fair Otomatis steering kabayang Cover

Produk Artikel

TENTANG KAMI

Kusabab 1996, parusahaan urang aktipitas Industri asesoris mobil, sanggeus sapuluh taun ngajajah sarta ngamekarkeun, geus boga pangaruh dina parusahaan industry.The kiwari geus ngawangun hiji panalungtikan, produksi ngembangkeun sarta jualan sahiji éntitas ékonomi.
Parusahaan urang utamana ngahasilkeun otomatis steering kabayang nyertakeun, rupa-rupa gaya jeung modél baku antara 14-1 / 2 "(37cm) ka 15-1 / 2" (39cm) diaméterna. Produk urang ngajaga leungeun Anjeun tina roda steering panas atawa tiis, tambahkeun kanyamanan sarta Pakem, sarta ngahias mobil anjeun ku desain elegan jeung katingal euyeub.
"Quality Mimiti na reputasi Kahiji" nyaéta tujuan bisnis parusahaan urang urang, sadaya pikeun nasabah anu operasi parusahaan philosophy.Constantly ngembangkeun produk anyar nyaeta fundamental.We survival parusahaan urang urang ogé bisa ngaropea produk nurutkeun tungtutan konsumén '. "YicheYuCheng" suplai di layanan asesoris mobil industri.

 

Wilujeng sumping anjeun didatangan tur ngahubungan kami, cooperate babarengan pikeun masa depan urang.