Lajme

 • YCYC Automotive Accessories Exhibition 2019

  Lixian Yicheyucheng Automotive Accessories Manufacturing Co.,Ltd with our own high quality products and service, attracted many new and old customers come here to communicate and make orders again,more than 10000 persons, 75% for the new customers, 20% for old customers, 5% for old customers and...
  Lexo më shumë
 • 2017 Shanghai Frankfurt International Auto Products Exhibition

  2017 Shanghai Frankfurt International Auto Products Exhibition

  Lixian Yicheyucheng Automotive Accessories Manufacturing CO., Ltd ndoqi Ekspozita Shanghai Frankfurt International Auto Produkte në nëntor 29th- 2 dhjetor, 2017. Varet nga produktet tona të cilësisë dhe konceptit të shërbimit, të tërhequr më shumë konsumatorë të vjetra dhe të reja për të vizituar këtu për të bërë urdhërat. Një ...
  Lexo më shumë
 • 2017 CIAAF Zhengzhou Ekspozita e Yi Che yu cheng

  2017 CIAAF Zhengzhou Ekspozita e Yi Che yu cheng

  China (Zhengzhou) International Automotive Aftermarket Fair (të referuara si "CIAAF" Ekspozita Zhengzhou) colosed zyrtarisht më 29 qershor. Konferenca është kurorëzuar me sukses nga ekspozuesit, blerësit profesionale, mediat dhe automotive aftermarket. Lixian Yicheyucheng Au ...
  Lexo më shumë
 • 2017 Pranvera Importi dhe Eksporti Kantonit

  2017 Pranvera Importi dhe Eksporti Kantonit

  2017 Spring Kantonit, ne e mori shumë më tepër eksportuar modele drejtues të mbuluar timon makine, Vend mbulon dhe pillows qafën. Produktet tona të marrë drejtimin me cilësi të lartë dhe çmimeve konkurruese në treg, për shkak të specialitetit, në mënyrë që të bëjë më mirë! Ne gjithashtu besojmë se marrëdhëniet tona të biznesit miqësore mund të b ...
  Lexo më shumë
 • 2016 Kantonit Auto Timoni Cover

  2016 Kantonit Auto Timoni Cover

  Lixian YicheYucheng Automotive Products Company merr pjesë 2016 Panairin 120 Kantonit, tregon disa mbulon timon auto që eksportuar më shumë stile.
  Lexo më shumë