Вести

 • YCYC Automotive Accessories Exhibition 2019

  Lixian Yicheyucheng Automotive Accessories Manufacturing Co.,Ltd with our own high quality products and service, attracted many new and old customers come here to communicate and make orders again,more than 10000 persons, 75% for the new customers, 20% for old customers, 5% for old customers and...
  Прочитај повеќе
 • 2017 Шангај Франкфурт авто производи Изложба

  2017 Шангај Франкфурт авто производи Изложба

  Lixian Yicheyucheng автомобилски делови Производство CO., Ltd Шангај присуствуваа Франкфурт авто производи Изложба на ноември 29th- 2 Декември, 2017 година. Зависи од нашите квалитетни производи и услуги концепт, привлече многу стари и нови клиенти да ја посетите тука за правење нарачки. А ...
  Прочитај повеќе
 • 2017 CIAAF Женгжу Изложба на Че Ју Ји Ченг

  2017 CIAAF Женгжу Изложба на Че Ју Ји Ченг

  Кина (Женгжу) Меѓународен Автомобилски резервни саем (наведени како "CIAAF" Женгжу изложба) официјално colosed на 29-ти јуни. Конференцијата беше крунисана со успех со излагачи, професионални купувачи, медиумите и автомобилски резервни. Lixian Yicheyucheng Au ...
  Прочитај повеќе
 • 2017 Пролет увоз и извоз на кантонот саем

  2017 Пролет увоз и извоз на кантонот саем

  2017 Пролет кантонот саем, го зедовме многу повеќе извезува автомобили волан раткапни модели, прекривки за седиштата и перници вратот. Нашите производи се во водство со висок квалитет и конкурентна цена на пазарот, бидејќи на специјалност, толку подобро! Ние исто така веруваме дека нашиот бизнис пријателски односи може да се б ...
  Прочитај повеќе
 • 2016 кантонот саем Auto Корица волан

  2016 кантонот саем Auto Корица волан

  Lixian YicheYucheng автомобилски производи на компанијата присуствува 2016 120 кантонот саем, прикажува некои покрива авто волан кои извезуваат повеќе стилови.
  Прочитај повеќе