Welcome to perusahaan kita

News

  • 24/12/19

    Short Description:

    YCYC Automotive Accessories Exhibition 2019

  • 29/11/17

    Short Description:

    2017 Shanghai Frankfurt International Aut ...

  • 29/06/17

    Short Description:

    2017 CIAAF Zhengzhou Exhibition saka Yi Che ...

  • 14/03/17

    Short Description:

    2017 Spring Import lan Ekspor Canton Fair

  • 14/03/16

    Short Description:

    2016 Canton Fair Auto Wheel Cover

Products Bintang

BABAGAN AWAKE DHEWE

Wiwit 1996, perusahaan kita melu industri aksesoris mobil, sawise sepuluh taun kanggo njelajah lan berkembang, wis pengaruh ing perusahaan industry.The saiki wis kawangun riset, produksi pembangunan lan dodolan entitas ekonomi.
Our company utamané mrodhuksi otomatis wheel isine, macem-macem gaya lan model standar antarane 14-1 / 2 "(37cm) kanggo 15-1 / 2" (39cm) ing diameteripun. Produk kita nglindhungi tangan saka gembong setir panas utawa kadhemen, nambah comfort lan genggeman, lan dekorasi mobil dening desain elegan lan dipikir sugih.
"Quality First lan Reputation Pisanan" iku bisnis dislametaké perusahaan kita, kabeh kanggo customer operasi perusahaan philosophy.Constantly berkembang produk anyar fundamental.We kaslametané perusahaan kita uga bisa ngatur produk miturut panjaluk pelanggan '. "YicheYuCheng" Penyetor ing layanan aksesoris mobil industri.

 

Sambutan sing dibukak lan kontak kita, kerjo bebarengan kanggo mangsa kita.